The Studio

De Massy Creations Studio is gelegen te Kessel-Lo, bij Leuven. Nanja ontvangt je graag in haar favoriete plekje in huis om haar expertise en ervaring op make-up- en haarstylingvlak met je te delen. Brides to be kunnen zich hier professioneel laten opmaken, en wie er een andere feestelijke aangelegenheid heeft zitten aankomen, is bij het atelier aan het juiste adres voor een glamoureuze make-over. Droom je van een carrière als influencer of wil je je professionele sociale media een boost geven? Dan kun je in de Massy Creations Studio ook terecht voor een socialmediatraining op maat.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden vind je bij elk thema apart. Je kunt privé komen voor een one-on-onesessie, of in groep (max. 12 personen). Ideaal voor welke gelegenheid dan ook: om een verjaardag te vieren, als bacheloretteparty, voor wat girly qualitytime met vriendinnen of gewoon om jezelf eens goed te verwennen. Nog op zoek naar een origineel geschenk? De Massy Creations workshops kun je ook aan iemand anders cadeau doen. Alle sessies en workshops kunnen eveneens op locatie worden gegeven (in groepen van min. 8 tot max. 16 personen), mits een kleine verplaatsingskost. Voor de deur van de Massy Creations Studio is er een ruime gratis parking of je kunt verderop in de straat parkeren.

Hopelijk tot snel in de studio of bij jou thuis voor een gezellige workshop!

Make–Up Workshop

Droom je ervan er elke dag fris en stralend uit te zien, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Tijdens de Massy Creations-make-upworkshop leert Nanja je je minder mooie kantjes te camoufleren en de mooiste versie van jezelf naar voren te brengen.

In een sessie van zo’n drie uur deelt Nanja haar expertise en ervaring met jou en leert ze je om snelle en makkelijke dagelijkse look te creëren. Daarna werken jullie samen aan een perfect op maat gecreëerde avondlook. Ook je huidverzorgingsroutine, de basis van een geslaagde make-uplook, komt in de workshop aan bod. Alles wordt daarbij genoteerd op een handige fiche die je na afloop mee naar huis kunt nemen. Skincare, beauty en make-up zullen geen geheimen meer voor je kennen!

Hair Workshop

Je staat op, werpt een blik in de spiegel, ziet je lokken alle kanten op springen en denkt: help, wat moet ik met mijn haar doen vandaag? Geen paniek, Massy Creations helpt je graag om die bad hairdays voorgoed uit je leven te bannen met een handige én gezellige haarstyling workshop.

In twee uur tijd leert Nanja je om enkele mooie en makkelijke kapsels voor elke dag bij jezelf te creëren. Daarnaast komen ook een aantal glamoureuze kapsels aan bod, die je met Nanja’s tips en tricks zo onder de knie hebt. Bovendien noteer je alles op een handige fiche die je na afloop mee naar huis kunt nemen.

Van de perfecte chignon en French twist over de visgraatvlecht en een chic ingevlochten kapsel tot werken met een haardonut of romantische losse krullen zetten: aan het eind van de workshop zul je zo’n 14 kapsels beheersen. Op het volgende grote feest zullen jij en je kapsel ongetwijfeld de show stelen. 

Opgelet: de minimaal vereiste haarlengte om deel te kunnen nemen aan deze workshop is tot aan de kin. 


“Als je je op je trouwdag op je allermooist maar ook 200% jezelf voelt, zal dat je nog meer doen stralen dan welke make-up dan ook. Daarom stem ik jouw bruidslook helemaal af op jouw persoonlijkheid.”

Bridal Hair & Make–Up

Op de mooiste dag van je leven wil je er op je allermooist uitzien. Brides to be zijn bij Massy Creations aan het juiste adres voor een frisse, stralende bruidslook die alle huwelijksgasten zal doen opkijken wanneer je naar het altaar stapt.

In een proefsessie vooraf, ga je samen met Nanja op zoek naar jouw ultieme trouwlook. Make-up en kapsel worden daarbij mooi afgestemd op je huwelijksoutfit en persoonlijkheid, voor een totaalplaatje dat klopt. Nanja creëert een huwelijkslook die je perfect op het lijf geschreven is, zodat je je ook op je trouwdag helemaal jezelf kunt voelen.

Op de trouwdag zelf komt Nanja je op locatie opmaken (binnen een straal van 15 kilometer rond Leuven) of ben je welkom in de Massy Creations Studio te Kessel-Lo voor een laatste heerlijk verwenmoment. Ook suite, familie en vrienden kunnen op je trouwdag een make-up- en/of kapselmake-over op maat krijgen. Indien gewenst kunnen ook zij op voorhand een proefsessie met Nanja boeken.

Social Media Training

Instagram is een fascinerend en krachtig sociaal medium. Maar hoe ga je ermee aan de slag? Hoe zorg je voor een originele, eigen stijl? Welke foto’s plaats je het best en hoe bewerk je deze op een snelle, maar esthetisch impactvolle manier? Welke hashtags plaats je? Hoe creëer je meer betrokkenheid, krijg je meer volgers en genereer je meer likes? Hoe bereik je potentiële klanten? Hoe benut je de informatie uit de statistieken? En waar zijn Instagram-story’s eigenlijk goed voor?

Vraag je je dit ook af? Nanja deelt graag haar socialmedia-expertise met jou. Als beautyexperte is Nanja professioneel social media-influencer sinds 2012. In een sessie van ongeveer twee uur geeft ze je een inkijk in hoe ze zelf gebruikmaakt van Instagram en waarom dit medium zo belangrijk voor haar is op professioneel vlak. Daarnaast is er ruimte voor al je vragen en tijd om je eigen ervaringen met haar uit te wisselen.

Ben je een blogger op zoek naar een eigen stijl en meer bereik? Heb je een eigen zaak die je graag meer in de kijker wilt zetten op sociale media? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie om je Instagramprofiel origineler te maken? Dan is deze workshop precies wat je nodig hebt.

Nanja schreef ook een boek vol beautytips. Bestel ‘Do It Yourself Beauty’ nu online en ga thuis zelf aan de slag!

Get the book