Nanja is een fulltime make–up artist, hair stylist & content creator

Het heeft weinig gescheeld of Nanja was leerkracht geschiedenis en kunst geworden, maar uiteindelijk heeft haar hart voor beauty het gehaald van haar passie voor lesgeven. Die interesse in all things beauty zat er immers al van kindsbeen af in. De lokken van haar barbiepoppen ruilde ze in voor de haren van haar zus, en ook vriendinnen en kennissen begonnen haar steeds meer te vragen om hun haren te kappen of hun make-up te verzorgen. 

Zonder beauty-opleiding maar met veel passie en interesse heeft Nanja in 2012 uiteindelijk Massy Creations opgestart. Pas toen de opdrachten al erg goed liepen, heeft ze haar eigen ervaring aangevuld met een opleiding allround visagie aan de Antwerpse Schoonheidsschool en heeft ze zich bijgeschoold in haarstyling. Zo kon Nanja haar technieken perfectioneren én had ze meteen ook een erkend diploma op zak.

Massy Creations startte als een kleine eenmanszaak gespecialiseerd in make-up en haarstyling, die letterlijk vanuit de huiskamer gerund werd. Dankzij het VIJF-tv-programma ‘Grootse Plannen’ werd een kamer in Nanja’s ouderlijke huis – het huis waar ze intussen zelf woont met haar man Willem – getransformeerd tot een heus Massy Creations-atelier waarin Nanja vandaag nog steeds haar klanten ontvangt.

“Met make-up creëer je de mooiste versie van jezelf. Je hoeft er heus niet als een compleet ander iemand uit te zien. ‘Wat zie je er goed uit’ is het compliment waar ik op mik, niet ‘wat ben je mooi opgemaakt’.”

Creations & Beauty Expert

Het succes liet niet op zich wachten: Massy Creations werd uitgebreid met gespecialiseerde make-up- en haarstylingworkshops in de Massy Creations-studio in Kessel-Lo (Leuven) of op locatie. Verder kun je bij Massy Creations ook terecht voor bruidsmaquillage, socialmediatraining of make-overs voor feestelijke gelegenheden.

Na talloze klussen als make-upartiest voor fotoshoots, editorials en commercials, twee jaar als vaste beauty-experte en blogger bij Belmodo en de lancering van haar eigen boek Do It Yourself Beauty staat Nanja ook bekend als contentcreator voor tal van nationale en internationale merken. Op beautyvlak, maar ook op het gebied van mode, lifestyle en reizen.

Wens je graag meer info? Neem dan zeker eens een kijkje op @nanjamassy en blijf helemaal up-to-date met de laatste nieuwe beauty- en lifestyletrends.

Nanja kijkt er alvast naar uit om je te ontvangen in haar beauty-atelier of om samen te werken aan een boeiend project.

Publications

ELLE
Marie Claire
Flair
Feeling
HLN
BOSSY
Nieuwsblad
De Standaard
Sabato
Metro
NINA
Knack

Brand Partners

Dyson
Philips
TUI Belgium
Disneyland Paris
De Bijenkorf
Dove
Estée Lauder Companies
Chanel Beauty
Caudalie
Zalando Beauty
H&M
Ici Paris XL
May Tea
Maasmechelen Village
Marie Jo Lingerie
JUTTU
CKS
Xandres
Esprit
Mieke Dierckx
Belmodo
Tiany Kiriloff

Nanja schreef ook een boek vol beautytips. Bestel ‘Do It Yourself Beauty’ nu online en ga thuis zelf aan de slag!

Get the book